Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

ROAD koncert - A bátrak éjszakája


Barba Negra Track

2018. szeptember 14. 18:00

ROAD Koncert

A bátrak éjszakája

2018. szeptember 14., Barba Negra Track
Kapunyitás: 18.00

A Road zenekar a hazai rockélet egyik legaktívabb formációja, egész évben járják az ország és a határon túli magyarlakta területek és fesztiválok színpadait. Tavasszal jelent meg A tökéletesség hibája című új albumuk, melynek lemezbemutató koncertje akkora sikert aratott, hogy
2018. szeptember 14-én, egy „ráadás lemezbemutatót” tartanak a Barba Negra Trackben, A bátrak éjszakája címmel.

A csapat stílusát „Rock n’ Road”-ként aposztrofálják, amely metállal kevert modern rockzene. Ám az együttes más zenei utak felé is nyitott, egyes dalaikban feltűnnek a népies motívumok is, van akusztikus repertoárjuk, de fúvószenekarral is felléptek már. Dalszövegeikben pozitív szemlélettel, egyenesen megfogalmazva jelenítik meg többek között a szerelem, a szenvedély, a benzingőz és a rock n' roll életérzés témáit.

2004-es megalakulásuk óta hét stúdiólemezt, két dvd-t és egy könyvet adtak ki, munkásságuk három arany- és két platinalemezt eredményezett. Számos dalukhoz videoklip is készült, mint például a Kettő bennem az én, Zsák a foltját, Ne mondd, 1000 lépés, Jó reménység foka, M.A.T.T., Sokkal jobb jónak lenni, Világcsavargó.

Mára az ország egyik legkedveltebb rockzenekara lettek, akik a kezdetektől fogva változatlan felállásban – Molnár Máté (basszusgitár, ének), Golyán B. Zsolt„Goya” (gitár), Kádár Imre (gitár), Szabó Erik (dob) – játszanak. Az idei nyári fesztiválszezon után szeptember 14-én berobbannak a Barba Negra Trackbe, a „ráadás lemezbemutatójuk” a nyárutó igazi zúzós eseménye lesz.

Árak:

- Early bird 2499Ft- június 4-ig.

- I. kedvezményes 2999Ft- július 10-ig

- II. kedvezményes 3499Ft- szeptember 10-ig.

- Normál 3999Ft- szeptember 11-től.

Itt és Most

JEGYEK


2018. szeptember 14. 18:00
egységes 3 499 Ft

Hogyan juthatok oda?

Megközelíthetőség


Barba Negra Track

1117 Budapest, Neumann János u. 2.